Ρέθυμνο: Έγκλημα με θύμα 22χρονο στον Αργουλιό Μυλοποτάμου

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Έγκλημα με θύμα 22χρονο στον Αργουλιό Μυλοποτάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το θύμα φέρεται να συναντήθηκε νωρίτερα μέσα στο χωριό Αργουλιό με έναν άνδρα, με τον οποίο φέρεται να διαπληκτίστηκε
  • Θύμα και δράστης φέρονται να συναντήθηκαν στο χωριό και να συνεπλάκησαν  
  • Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη 

Νεκρός μεταφέρθηκε λίγο πριν της 6 το απόγευμα της Κυριακής, στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ένας άνδρας ηλικίας 22 ετών από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος έφερε τραύματα από όπλο στο σώμα του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το θύμα φέρεται να συναντήθηκε νωρίτερα μέσα στο χωριό Αργουλιό και πιο συγκεκριμένα έξω από το σπίτι της αδερφής του, με έναν 44χρονο συγχωριανό του, με τον οποίο φέρεται να διαπληκτίστηκε και μάλιστα έντονα πιθανόν για κτηματικές διαφορές, με αποτέλεσμα να χαθεί η ψυχραιμία και να «μιλήσουν» τα όπλα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους πυροβολισμούς που έπεσαν, ο άτυχος νέος σκοτώθηκε, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αρχές.

Σε χρόνο ρεκόρ το χωριό περικύκλωσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. από το Ρέθυμνο και τον Μυλοπόταμο, αναζητώντας τον δράστη.

Ο 22χρονος όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ήταν ήδη νεκρός, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι φέρει πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στον θώρακα.

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία από το τραγικό συμβάν και όχι μόνο, με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, καθώς από το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής, επικρατούσε εορταστικό κλίμα, αφού εόρταζε ο ιερός ναός του χωριού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News