Ρέθυμνο: Εθελοντική αιμοδοσία απο την Κοινωνική Υπηρεσία και τους Δότες Ζωής την Τρίτη 14 Ιουνίου

Κρήτη
Ρέθυμνο: Εθελοντική αιμοδοσία απο την Κοινωνική Υπηρεσία και τους Δότες Ζωής την Τρίτη 14 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δράση θα υλοποιηθεί στο χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ του Δήμου, στην οδό Μοάτσου 2 και θα εξελιχθεί από τις 9 το πρωί έως τη 13.30 το μεσημέρι

Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη τιμούν η Κοινωνική Υπηρεσία , το Κέντρο Κοινότητας και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ρεθύμνης, διοργανώνοντας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Δότες Ζωής», Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022. 

Η δράση θα υλοποιηθεί στο χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ του Δήμου, στην οδό Μοάτσου 2 και θα εξελιχθεί από τις 9 το πρωί έως τη μία και μισή (13.30) το μεσημέρι.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ρεθύμνης δρ Άννα Ελευθεριάδου Γκίκα και οι συντελεστές της διοργάνωσης, προσκαλούν τους συμπολίτες να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα προσφοράς ζωής και να  στηρίξουν  την προσπάθεια συλλογής φιαλών αίματος,  που είναι απολύτως αναγκαίες, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες που οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ισχυρή κατάθεση ανθρωπισμού και αλληλεγγύης, ένδειξη πολιτισμού και τιμής για τους δότες και σωτηρία για τους πάσχοντες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News