Υποδοχή Άδωνι Γεωργιάδη με απρόοπτα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου (εικόνες)

Κρήτη
Υποδοχή Άδωνι Γεωργιάδη με απρόοπτα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η περιοδεία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη είχε και απρόοπτα

Σειρά επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων και διοικήσεων πραγματοποιεί κατά την περιοδεία του στο Ρέθυμνο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του, το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουνίου, ο κ. Γεωργιάδης έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών από το υγειονομικό προσωπικό και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου της πόλης. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο υπουργός άλλαξε τον προγραμματισμό και εισήλθε στο νοσοκομείο από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών, συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέθυμνο ο Άδωνις Γεωργιάδης - Σειρά συνατήσεων με φορείς και παράγοντες του νησιού

Υγειονομικοί και πολίτες βρίσκονταν συγκεντρωμένοι πριν την άφιξη του στην κεντρικήπύλη του νοσοκομείου, κρατώντας πανό «Ο αποκλεισμός από τα νοσοκομεία σκοτώνει» και φωνάζοντας συνθήματα οτι είναι ανεπιθύμητος, υποστηρίζοντας ότι δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας και ειδικότερα το Νοσοκομείο Ρεθύμνου» και κατηγορώντας την κυβέρνηση για διάλυση του ΕΣΥ. Ακόμη ανέφεραν ότι «ζούμε μια υγειονομική τραγωδία για την οποία ευθύνεται η κυβέρνηση».

Αμέσως μετά, ακολούθησε συνάντηση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, παρουσία της διοικήτριας της 7η ΥΠΕ, Λένας Μπορμπουδάκης και του Διοικητή του Νοσοκομείου, Λευτέρη Μάρκακη, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη του νοσοκομειακού ιδρύματος.

Στο περιθώρειο της συνάντησης με τη διοίκηση του νοσοκομείου, εκτυλίχθηκε ένας μίνι διάλογος μεταξύ του κ. Γεωργιάδη και των πολιτών, με τον υπουργό να τους ρωτά «γιατί φωνάζετε, εγώ εδώ είμαι» και εκείνοι να τον ρωτούν «γιατί δεν βγήκατε από την κεντρική είσοδο, αλλά από εδώ που δεν υπάρχει συγκεντρωμένο πλήθος». Ο υπουργός ανταπάντησε «γιατί δεν μπορώ την πολύ φασαρία». Ολοκληρώνοντας τον διάλογο, ο κ. Γεωργιάδης τουε ευχήθηκε καλό καλοκαίρι κι αποχώρησε.

Η είσοδος των ΤΕΠ αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο υπουργός τελικά αποχώρησε από εναλλακτική έξοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News