Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Ο αποχαιρετισμός των εργαζομένων του Δήμου στον Πάνο Μαθηνό

Με λόγια συγκίνησης αποχαιρετούν τον συνάδελφό τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Ρεθύμνης που έφυγε αιφνιδιαστικά απο την ζωή

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους του Δήμου Ρεθύμνης, ο αιφνίδιος θάνατος του συναδέλφου τους Πάνου Μαθηνού. 

Οι ίδιοι τον αποχαιρετούν με λόγια συγκίνησης στον αποχαιρετιστήριο λόγο τους, αναφερόμενοι στην ευγενική του παρουσία, την ανθρώπινη ζεστασιά του,  την ανιδιοτέλεια, την πραότητα και την ασφάλεια που εξέπεμπε σημειώνοντας τα εξής: 

Αγαπημένε μας συνάδελφε και φίλε Πάνο...  

Μας αιφνιδίασες όλους. Πιστεύαμε πως θα έβγαινες νικητής από αυτή τη σκληρή δοκιμασία που δεν σου άξιζε. Η δύναμη και η  αισιοδοξία σου, μας είχε πείσει πως,   θα τα κατάφερνες. Όπως  άλλωστε έκανες πάντα σε κάθε δυσκολία. Χαμογελούσες και προχωρούσες μπροστά. Με τόλμη, αξιοπρέπεια, δυναμισμό και θετική διάθεση.   

Πώς να σ΄ αποχαιρετήσουμε; Με ποιες λέξεις να ντύσουμε τη θλίψη;  Ποια λόγια να διαλέξουμε που να είναι ικανά να αποδώσουν την οδύνη της αναίτιας και ανερμήνευτης απώλειας σου;

Θα μας λείψεις Πάνο.

Θ’ αναζητούμε μάταια πλέον στην εργασιακή μας καθημερινότητα το αυθόρμητο χαμόγελο σου, την ευγενική σου παρουσία, την ανθρώπινη  ζεστασιά σου,  την ανιδιοτέλεια σου, την πραότητα και την ασφάλεια που εξέπεμπε η καθησυχαστική σου φωνή που μας διαβεβαίωνε, πάντα με καλή διάθεση,  σε πείσμα κάθε ανατροπής, πως όλα διορθώνονται. 

Θα μας λείψει  ο συνάδελφος που με περισσή αξιοσύνη, ήταν κάθε φορά διαθέσιμος  πρόθυμος να βοηθήσει, να συνεργαστεί, να επιλύσει κάθε πρόβλημα και  δυσκολία  που αντιμετωπίζαμε με την τεχνολογία.

Θα μας λείψει ο φίλος που ήταν δίπλα μας με ηρεμία,  δοτικότητα και ενσυναίσθηση,  να συμπαρασταθεί, να παρηγορήσει, να ακούσει, να μοιραστεί, να προσφέρει.   

Σου καταθέτουμε την αγάπη μας, φίλε Πάνο για  να σε συντροφεύει στο μακρύ σου ταξίδι. Και την ευχή να  βρεις άκοπα, τη θέση που αξίζεις στον Παράδεισο που σε περιμένει.  

Θα φυλάξουμε την ανάμνησή σου σε μια ξεχωριστή γωνιά της ψυχή μας.

Για να την ανασύρουμε ως προτροπή και ως κινητήρια δύναμη, κάθε φορά που θα επιχειρούμε να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι κι ως εργαζόμενοι., μακαρίζοντας την τύχη μας που σε γνωρίσαμε.


Καλή στρατιά φίλε μας.

Οι συνάδελφοι και φίλοι σου από το Δήμο Ρεθύμνης

Φωτογραφία: pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια