Κώτσηρας από Ρέθυμνο: Σε «πρώτο πλάνο» η ριζική ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Κώτσηρας από Ρέθυμνο: Σε «πρώτο πλάνο» η ριζική ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κενά και ανακαίνιση στο επίκεντρο στο επίκεντρο των συζητήσεων

Κομματικές, αλλά και θεσμικές επαφές πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου, στο Ρέθυμνο, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην πόλη. 

Επαφές κ. Γιώργου Κότσηρα με τους δικαστικούς λειτουργούς του Ρεθύμνου

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο Πρωτοδικών, Μαρία Τσιαλτά και άλλους δικαστικούς λειτουργούς, όπως επίσης και με την αντιεισαγγελέα της πόλης, Στέλλα Κατσανού. 

Κενά και ανακαίνιση στο επίκεντρο τω συνομιλιών

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι ελλείψεις σε προσωπικό, αλλά και τα έργα αναβάθμισης του Δικαστικού Μεγάρου.

Αμέσως μετά, ο κ. Κωτσήρας πραγματοποίησε συνάντηση με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου.

Αργά το απόγευμα, ο υφυπουργός βρέθηκε, στο Επιμελητήριο σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στη συνέχεια συναντήθηκε με τα μέλη της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου σε ξενοδοχείο της πόλης.

Κώτσηρας: «Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον νομικό κόσμο του Ρεθύμνου»

Με γνώμονα, η πρόσβαση στην δικαιοσύνη για τον κάθε πολίτη του Ρεθύμνου να γίνει ομαλότερη και με γνώμονα να μην καταγράφονται πλέον καθυστερήσεις στην απονομή της, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας,  επανέλαβε το μεσημέρι από το Ρέθυμνο την πρόθεση του να ενισχυθούν οι δικαστικές υπηρεσίες του νομού με επιπλέον δικαστικούς λειτουργούς και υπαλλήλους.

Σε «πρώτο πλάνο» η ριζική ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου

Ο κ. Κώτσηρας δεσμεύτηκε επίσης να προχωρήσει το δυνατόν συντομότερα και το έργο της ριζικής αναβάθμισης του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, το οποίο περιλαμβάνεται στην δέσμη των έργων που αφορά στην κατασκευή νέων δικαστικών μεγάρων στην Κρήτη. Το εν λόγω ζήτημα, για την ανακαίνιση του κτηρίου, το είχε θέσει και το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News