Ανώγεια: Στα ίχνη του δράστη της απόπειρας δολοφονίας κατά συγχωριανού του - Είχε ανοίξει πυρ εναντίον του

Κρήτη
Ανώγεια: Στα ίχνη του δράστη της απόπειρας δολοφονίας κατά συγχωριανού του - Είχε ανοίξει πυρ εναντίον του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 32χρονου Έλληνα που διαπράχτηκε στις 26 Απριλίου 2022, σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων
Στην ταυτοποίηση του άνδρα, ο οποίος πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε πυροβολήσει έναν 33χρονο συντοπίτη του τραυματίζοντάς τον στο πόδι, στην ευρύτερη περιοχή των Ανωγείων, έφτασε η ΕΛ.ΑΣ., καθώς, όπως ανακοινώθηκε, σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου, η Ασφάλεια Ρεθύμνου εξιχνίασε την υπόθεση. «Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, καθώς και με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ημεδαπός είχε προβεί στην ανωτέρω πράξη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από την ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνεται ότι σε βάρος του ημεδαπού ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σχηματίστηκε δικογραφία.
Υπενθυμίζεται, ότι το  περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί, όταν ένας μαυροντυμένος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε τον 33χρονο και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του.

Μία βολίδα βρήκε τον 33χρονο στο πόδι, με τον δράστη να τρέπεται άμεσα σε φυγή. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ. Ευτυχώς, πάντως, το τραύμα ήταν διαμπερές και ο παθών γλίτωσε τα χειρότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News