Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η πιο γλυκιά, θριαμβευτική επιστροφή του «ιπτάμενου» Δημήτρη από το Ρέθυμνο (βίντεο)

Κρήτη
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η πιο γλυκιά, θριαμβευτική επιστροφή του «ιπτάμενου» Δημήτρη από το Ρέθυμνο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα και τους Κρήτες, ο 11χρονος Δημήτρης που «παλεύει» για την διάδοση της κρητικής παράδοσης, μέσα από τον χορό του

Ο Δημήτρης Τσίγγος έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει λατρεία για την παράδοση και αυτό του αρέσει να το δείχνει και προς τα έξω.

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα, φιλοξενήθηκε  ο 11χρονος Δημήτρης Τσίγγος μιλώντας για την εμπειρία του στo «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Σε κάθε του εμφάνιση ο μικρός Δημήτρης, «έκλεβε» τα βλέμματα με το κοινό να χειροκροτεί και να γοητεύετε    από τις εναλλαγές στον ρυθμό και τη δεξιοτεχνία του, κάνοντας περήφανη τόσο την οικογένεια του, όσο και όλη την Κρήτη.

Ο 11χρονος Δημήτρης που έφθασε μέχρι τον τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», έκανε τους κριτές να μείνουν έκπληκτοι με τις χορευτικές του ικανότητες. Στον τελικό επέλεξε να χορέψει μαλεβιζιώτη κερδίζοντάς τις εντυπώσεις.

Συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα και τους Κρήτες, ο 11χρονος Δημήτρης που «παλεύει» για την διάδοση της κρητικής παράδοσης, μέσα από τον χορό του.

Ακόμη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιας και τόσο η θέληση, όσο και το ταλέντο του Δημήτρη, τον συγκίνησαν πάρα πολύ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News