Τσίπρας από Κρήτη: «Οι άριστοι έχουν αποδειχτεί εξαιρετικά ανίκανοι» (βίντεο, εικόνες)

Κρήτη
Τσίπρας από Κρήτη: «Οι άριστοι έχουν αποδειχτεί εξαιρετικά ανίκανοι» (βίντεο, εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολομέτωπη η επίθεση κατά της κυβέρνησης από την Επισκοπή

Σε μία ανοικτή εκδήλωση που είχε χαρακτηριστικά προεκλογικής ομιλίας ενόψει εθνικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε χθες το βράδυ από την Επισκοπή Ρεθύμνου, νέα «φαρμακερά βέλη» εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο κάλεσε να επισκεφθεί την Επισκοπή και την ενδοχώρα της Κρήτης χωρίς την φρουρά του -όπως είπε- για να μιλήσει με τους ανθρώπους και να καταλάβει τα πραγματικά προβλήματα που τους απασχολούν.  

Ο κ. Τσίπρας -που έτυχε θερμότατης υποδοχής στο Ρέθυμνο-  κάλεσε τους Ρεθυμνιώτες να μετατρέψουν την αγανάκτησή τους σε στήριξη του κόμμα του στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, δεσμευόμενος ότι ο ίδιος θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό τους με όση δύναμη έχει.  

Διαβάστε επίσης ⇒

Τσίπρας: Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Θερμή υποδοχή από τους πολίτες (εικόνες)

Τσίπρας από Χανιά: Καλούμε τους πολίτες στις κλάπες του ΣΥΡΙΖΑ - Το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής (εικόνες, βίντεο) 

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας την δική του αυτοκριτική, παραδέχτηκε λάθη που έκανε κατά την διακυβέρνηση του τόπου, τα οποία όμως, όπως είπε, δεν συγκρίνονται με αυτά της τωρινής κυβέρνησης.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περπάτησε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, με τους επιχειρηματίες, τους φοιτητές, αλλά και τους απλούς πολίτες να τον «βομβαρδίζουν» με ερωτήματα ως προς το κύμα ακρίβειας που τους έχει γονατίσει.  

Ο Αλέξης Τσίπρας που έτυχε θερμότατης υποδοχής στο Ρέθυμνο, δέχτηκε τα κεράσματα των πολιτών, ενώ οι σέλφι φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News