Όλα όσα δεν είδατε από την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στο Ρέθυμνο (εικόνες)

Κρήτη
Όλα όσα δεν είδατε από την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στο Ρέθυμνο (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργά το απόγευμα έφτασε στο Ρέθυμνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενοςστο Ρέθυμνο - Η selfie και τα κεράσματα με του πολίτες του Ρεθύμνου

Εγκάρδιο καλοσώρισμα επεφύλαξαν οι Ρεθυμνιώτες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, 9 Μαΐου, και πιο συγκεκριμένα μετά τις 18:00 έφτασε στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον πρώην υπουργό Υγείας και βουλευτή Ρεθύμνου, Ανδρέα Ξανθό.

Στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στη μεγάλη πόρτα τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, καθώς και πλήθος κόσμου. 

Στο Ρέθυμνο, ο Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε με τους πολίτες που βρέθηκαν στην παλιά πόλη για να τον υποδεχθούν είπε ότι βρίσκεται στην Κρήτη και επικοινωνεί με το λαό διότι «βρισκόμαστε σε μία διαδικασία που δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δεκτικός στα κεράσματα ήταν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές της επόμενης Κυριακής 15 Μαΐου.

«Μέχρι να φύγω από το Ρέθυμνο θα έχω γίνει αλκοολικός» ανέφερε χαριτολογώντας  ο Αλέξης Τσίπρας στις εκκλήσεις των επαγγελματιών για μια ρακί.

Δεν αρνήθηκε τις φωτογραφίες 

Πολίτες καθε ηλικίας προσέγγισαν τον Αλέξη Τσίπρα μεταξύ των τελευταίων και φοιτητές 

Φοιτητές από το πανεπιστήμιο Ρεθύμνου ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα για τα προβλήματα στις σχολές τους, εργαζόμενοι από το νοσοκομείο για ζητήματα που αφορούν, όπως ανέφεραν, την υποστελέχωση του νοσηλευτικού ιδρύματος του νόμου.

Συγκεκραμένα, μαθητές οι οποίοι βρίσκονται λίγο πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις του είπαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν απόρροια των προβλημάτων που αντιμετώπισαν λόγω της πανδημίας, καθώς και συνταξιούχοι οι οποίοι έκαναν λόγο για την ακρίβεια και για την δύσκολη καθημερινότητά τους.

Με συνοδεία λύρας λαούτου και μαντινάδων, έφτασε στην Επισκοπή 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News