ΝΔ: Μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας από το συνέδριο

Κρήτη
ΝΔ: Μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας από το συνέδριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν οι επαφές με αφορμή την επίσημη έναρξη του συνεδρίου Νέας Δημοκρατίας - Συνάντηση στελεχών από τα Ανώγεια στη Βουλή παρουσία του Γιάννη Κεφαλογιάννη

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το Ρεθεμνιώτη Βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη καθώς τον επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Μαϊου 2022, στη Βουλή αντιπροσωπεία συνέδρων και παρατηρητών από τα Ανώγεια.

Ειδικότερα, τον Ρεθεμνιώτη Βουλευτή επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της παράταξης Χαράλαμπος Χαιρέτης και ο Προσωρινός Προέδρος του Συνεταιρισμού Ανωγείων Χαιρέτης Στέφανος.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τα τοπικά στελέχη για την στήριξη και για τους αγώνες που έχουν δώσει μαζί. Επιπρόσθετα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Ρεθύμνου.

Θα ακολουθήσει η επίσημη έναρξη των Εργασιών του 14ου Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ευάγγελο Μεϊµαράκη και η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης αναμένεται να τοποθετηθεί αύριο το μεσημέρι σε ειδική θεματική ενότητα για την εφαρμογή του κυβερνητικού σχεδιασμού και την προώθηση πολιτικών και μεταρρυθμίσεων για τη νέα γενιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News