Την φλόγα της ειρήνης άναψε το Ρέθυμνο - «Σταματήστε τους πολέμους» (βίντεο)

Κρήτη
Την φλόγα της ειρήνης άναψε το Ρέθυμνο - «Σταματήστε τους πολέμους» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμπαδηδρομία για την ειρήνη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Απριλίου στην παλιά πόλη Ρεθύμνου, όπου μέλη του ΡΕΘελοντώ έστειλαν με μουσική το δικό τους μήνα, παράλληλα για την επικράτηση της ειρήνης τραγούδησαν μαθητές και μουσικά σχήματα

Ένα ανθρώπινο ποτάμι σχηματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, 10 Απριλίου στο Ρέθυμνο, από εκατοντάδες εθελοντές της πόλης, οι οποίοι κρατώντας αναμμένες δάδες στα χέρια, έκαναν λαμπαδηδρομία για την ειρήνη. 

Οι Ρεθυμνιώτες με φόντο τις πολεμικές επιχειρήσεις στην αιματοβαμμένη Ουκρανία, ένωσαν την φωνή τους με τις φωνές του κόσμου, που ζητούν τον άμεσο τερματισμό του πολέμου και συμφιλίωσης των λαών.

Ειδικότερα λαμποδηδρόμοι του ΡΕΘελοντώ με αναμμένες δάδες στα χέρια ξεκίνησαν και από την πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη και κατέληξαν στην πλατεία Μικρασιατών, μια πλατεία αφιερωμένη στην προσφυγιά, στέλνοντας μήνυμα κατά του πολέμου στα πέρατα της γης.

Την ίδια ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης συγκλονίζεται από τα όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία, οι εκατοντάδες εθελοντές του Ρεθύμνου μέσα από τα μουσικά σχήματα της πόλης, έστειλαν μήνυμα στον Βλαντιμίρ Πούτιν να σταματήσει τώρα τις πολεμικές επιχειρήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News