Ο Απόστολος Πανάς στο Ρέθυμνο: «Χτίζουμε τη νέα εποχή του ΚΙΝΑΛ από την βάση» (βίντεο)

Ρέθυμνο
Ο Απόστολος Πανάς στο Ρέθυμνο: «Χτίζουμε τη νέα εποχή του ΚΙΝΑΛ από την βάση» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στο κρίσιμο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής τον Μάιο, ο κ. Πάνας, πραγματοποίησε σειρά επαφών για την επόμενη ημέρα στο ΚΙΝΑΛ

Στέλνοντας μήνυμα συμπερίληψης στα στελέχη, τα μέλη αλλά και τους φίλους τους Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ρεθύμνου, ενόψει του κρίσιμου συνεδρίου για την ανασυγκρότηση του κόμματος, ο επικεφαλής της Επιτροπής για την αυτοοργάνωση του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, μίλησε από το Ρέθυμνο για τους βασικούς στόχους που έχουν τεθεί από το νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Με το βλέμμα στραμμένο στο κρίσιμο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής τον Μάιο, ο κ. Πάνας,  πραγματοποίησε σειρά επαφών για την  επόμενη ημέρα στο ΚΙΝΑΛ. 

Ο επικεφαλής της αυτοοργάνωσης του ΚΙΝΑΛ -όπως είπε- στο ΚΙΝΑΛ χτίζουμε τη νέα εποχή του κόμματος από την βάση, κάλεσε σε συμμετοχή στις διαδικασίες τα μέλη της τοπικής παράταξης, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της κάλπης στις εθνικές εκλογές.

Ο κ. Πάνας τόνισε με έμφαση πως το Κίνημα Αλλαγής ανασυγκροτείται παντού, υπογραμμίζοντας πως το μήνυμα επικεντρώνεται στην αυτοοργάνωση που μεταφράζεται ως συμμετοχή και κατ’ επέκταση ως Δημοκρατία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, με την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος τον επόμενο μήνα, που αποτελεί το δεύτερο στοίχημα για το Κίνημα Αλλαγής, θα ολοκληρωθεί μέχρι το συνέδριο του Μαΐου ο εξάμηνος κύκλος οργανωτικού τύπου, ούτως ώστε το Κίνημα Αλλαγής να είναι έτοιμο οργανωτικά και πολιτικά για την επόμενη ημέρα. Δεδομένου ότι έως τις αρχές Ιουλίου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τα ονόματα που θα στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Νωρίτερα το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ είχε επαφές με τους θεσμικούς εκπροσώπους του Ρεθύμνου με τους οποίους συζήτησε θέματα αυτοδιοίκησης, ενώ επισκέφθηκε και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών στα Τρία Μοναστήρια, όπου συζήτησε τα προβλήματα που ανακύπτουν από την αύξηση του κόστους παραγωγής, παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News