Ρέθυμνο: Κινητοποίηση από τον Εμπορικό Σύλλογο - Τα αιτήματά του

Κρήτη
Ρέθυμνο: Κινητοποίηση από τον Εμπορικό Σύλλογο - Τα αιτήματά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι επιχειρήσεις του Ρεθύμνου ,μικρές και μεσαίες ,αρθρώνουν «κραυγή αγωνίας »για το μέλλον της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας του Ρεθύμνου» αναφέρουν στην ανακοίνωση

Κινητοποίηση θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου, την Τετάρτη 6 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

«Οι επιχειρήσεις του Ρεθύμνου ,μικρές και μεσαίες ,αρθρώνουν «κραυγή αγωνίας »για το μέλλον της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας του Ρεθύμνου .

  1. Ο εμπορικός σύλλογος του Ρεθύμνου θα συμμετέχει στην κινητοποίηση της 6ης Απριλίου με την παρουσία όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου στην τοπική κεντρική συγκέντρωση που θα λάβει χώρα .
  2. Ο εμπορικός σύλλογος Ρεθύμνου ,εκπροσωπείται από την ΕΣΣΕ, η οποία θα καταθέσει ψήφισμα ,κυρίως στην Βουλή και στο Υπουργείο Οικονομικών αλλά με αποδέκτες όλους ,την Κυβέρνηση ,τους πολιτικούς αρχηγούς ,τους Βουλευτές ,τους Υπουργούς ,τους θεσμικούς φορείς και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
  • Πάγωμα της ρήτρας αναπροσαρμογής ενέργειας και μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης.
  • Επέκταση της επιδότησης των δόσεων δανείων «Γέφυρα 2».
  • Ουσιαστική συμμετοχή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο Ταμείο Ανάκαμψης.
  • Επιδότηση του μη μισθολογικού κόστους για την διατήρηση των θέσεων εργασίας.

“Η ΕΣΕΕ καλεί την ελληνική Πολιτεία και τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε να ακούσουν τη φωνή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και να αξιοποιήσουν άμεσα και στο μέγιστο βαθμό το σύνολο των μέτρων που έχουν στη διάθεσή τους για την άμβλυνση των συνεπειών της κρίσης.”»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News