Ρέθυμνο

ΔΕΕΠ Ρεθύμνης: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η συλλογή τροφίμων για τον Ουκρανικό λαό (εικόνες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συλλογή τροφίμων για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, δράση της ΔΕΕΠ Ρεθύμνης

Με επιτυχία διεξήχθη η συλλογή τροφίμων για τομ λάο της Ουκρανίας, δράση οργανωμένη από τη ΔΕΕΠ Ρεθύμνης. Σε σχετική ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΕΠ, Μανώλη Φουρφουλάκη, αναφέρεται:

«‘’Ένα ευχαριστώ είναι λίγο’’. Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το λαό της Ουκρανίας, που δοκιμάζεται λόγω των θλιβερών γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα. Με την συμμετοχή επωνύμων και ανωνύμων συμπολιτών μας, σε διάστημα λίγων ημερών, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του κόμματος στο Ρέθυμνο, πάνω από 650 κιλά τρόφιμα (κονσέρβες παντός τύπου, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι και παξιμάδια), αλλά και φαρμακευτικό υλικό, που τοποθετήθηκαν σε 33 κιβώτια. Τα είδη αυτά συλλέχθηκαν και συσκευάστηκαν από εμάς και απεστάλησαν στην Αθήνα, την 26.3.2022, με την συνδρομή και την ευγενική χορηγία της μεταφορικής εταιρείας DLS, του γνωστού συντοπίτη μας, Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία Ιωάννη Ν. Παπαδάκη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Η πρόσκλησή μας είχε ως εφαλτήριο τα συναισθήματα αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας, όχι μόνο των ψηφοφόρων και στελεχών της παράταξης, αλλά του Ρεθυμνιώτικου λαού εν συνόλω και είχε άμεση ανταπόκριση και αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε θερμά, για μία ακόμη φορά, όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και ευχόμαστε την άμεση κατάπαυση του πολέμου, την λήξη της παράνομης εισβολής και την ταχεία αποκατάσταση των δεινών που έχουν επέλθει στον φίλο Ουκρανικό λαό.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια