Γιώργης Μαρινάκης: Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Ρεθύμνου

Κρήτη
Γιώργης Μαρινάκης: Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25 ης Μαρτίου και στην παρέλαση θα τον εκπροσωπήσει ο Δημαρχεύων Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και κυκλοφοριακών θεμάτων κ. Θωμάς Κρεβετζάκης

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Δήμαρχος Δήμου Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης σε προληπτικό έλεγχο σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Ο κ. Μαρινάκης ο οποίος είναι τριπλά εμβολιασμένος, ασκεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως και η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25 ης Μαρτίου και στην παρέλαση θα τον εκπροσωπήσει ο Δημαρχεύων Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και κυκλοφοριακών θεμάτων κ. Θωμάς Κρεβετζάκης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Ο Δήμαρχος Δήμου Ρεθύμνης, σε περιοδικό προληπτικό έλεγχο για τον κορωνοιό, διαγνώστηκε θετικός. Ο κ. Δήμαρχος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς καν τα συμπτώματα ενός κρυολογήματος, καθότι τριπλά εμβολιασμένος και ασκεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως. Ως εκ τούτου, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25 ης Μαρτίου και στην παρέλαση θα τον εκπροσωπήσει ο Δημαρχεύων Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και κυκλοφοριακών θεμάτων κ. Θωμάς Κρεβετζάκης.»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News