Συνάντηση δημάρχου Αγίου Βασιλείου με την αντιπεριφερειαρχη Μαίρη Λιονη

Κρήτη
Συνάντηση δημάρχου Αγίου Βασιλείου με την αντιπεριφερειαρχη Μαίρη Λιονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την τοπική κοινότητα Κοξαρέ αλλά και τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο και συγκεκριμένα την αντικατάσταση των κουφωμάτων της αίθουσας η οποία φιλοξενεί όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες του ιστορικού οικισμού

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή επισκέφθηκε η Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Βαβουράκης, ο πρόεδρος Παντελής Περαντωνάκης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοξαρέ Ελένη Περαντωνάκη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν θέματα που αφορούσαν την τοπική κοινότητα Κοξαρέ αλλά και τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο και συγκεκριμένα την αντικατάσταση των κουφωμάτων της αίθουσας η οποία φιλοξενεί όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες του ιστορικού οικισμού.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και σε άλλες παρεμβάσεις που αφορούν οικισμούς του Δήμου και ζήτησε την συνδρομή της Περιφέρειας μέσω προγραμματικής σύμβασης.

Η Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του Δημάρχου τα οποία αφορούσαν:

-Ανέγερση αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων στις Βρύσες της ΤΚ Ακουμίων  ύψους 45.000 ευρώ.

-Αναπλάσεις στο «Πάρκου του Θεού» της ΤΚ Αγκουσελιανών ύψους 15.000 ευρώ.

-Αντικατάσταση κουφωμάτων στην Τοπική Κοινότητα Κοξαρέ ύψους 13.000 ευρώ.

-Παρεμβάσεις στον πρώην Δημοτικό Σχολείο Λαμπηνής ύψους 10.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης ευχαρίστησε θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή η οποία στηρίζει το δημοτικό έργο του Δήμου Αγίου Βασιλείου και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε αίτημα του. Ο κ Ταταράκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η πόρτα της Αντιπεριφέρειας είναι πάντα ανοιχτή για τον ίδιο και όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει μια υποδειγματική συνεργασία με την κ Μαίρη Λιονή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News