Σε νέο χώρο μεταστεγάζεται το ΚΕΠ Δ. Ρεθύμνης

Κρήτη
Σε νέο χώρο μεταστεγάζεται το ΚΕΠ Δ. Ρεθύμνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένα μεταφέρεται στη Λ. Κουντουριώτη 98, όπου από Δευτέρα 14 μέχρι και Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, θα εξυπηρετούνται μόνον επείγοντα θέματα

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες για τη μεταστέγαση του Κέντρου Εξυπηρέτηση Πολιτών (ΚΕΠ) σε νέο χώρο, στη Λ. Κουντουριώτη 98.

Για τις ανάγκες της επικείμενης μεταφοράς του εξοπλισμού του ΚΕΠ και την οργάνωση της λειτουργίας του στο νέο χώρο, η εξυπηρέτηση του κοινού αναπόφευκτα θα περιοριστεί στα επείγοντος χαρακτήρα θέματα, με έμφαση στη διεκπεραίωση διαδικασιών που έχουν χρονικές προθεσμίες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παρακαλούνται οι δημότες, από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, να απευθύνονται στο ΚΕΠ Δήμου Ρεθύμνης μόνον για επείγοντα ζητήματα.

Για την εξυπηρέτησή τους σε τρέχοντα ζητήματα, είναι στη διάθεσή τους το ΚΕΠ Ατσιποπούλου (τηλ: 28310 31401) και το ΚΕΠ Πηγής : (τηλ: 28310 73960).

Κλειστό την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου, το ΚΕΠ Δήμου Ρεθύμνης θα είναι κλειστό προκειμένου να διενεργηθεί η μεταστέγαση των υπηρεσιών του ενω με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι συμπολίτες /-ισσες για την πλήρη επαναλειτουργία του ΚΕΠ.

Όπως αναφέρει ο δήμος: 

Προσβλέποντας στην κατανόηση και συνεργασία των πολιτών, τους/τις διαβεβαιώνουμε ότι κάθε μεταβολή στη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών γίνεται με γνώμονα τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας, την αρτιότερη οργάνωση και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή του κοινού.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News