Ρέθυμνο: Αυτοψία στο έργο πεζοδρόμησης και φωτισμού στην είσοδο της πόλης

Κρήτη
Ρέθυμνο: Αυτοψία στο έργο πεζοδρόμησης και φωτισμού στην είσοδο της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εργολαβία, περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου σε μήκος 800 μέτρων με αφετηρία την είσοδο του Στρατοπέδου έως το δρόμο προς την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και τοποθέτηση φωτισμού στην μία πλευρά του δρόμου

Επίσκεψη στην παλιά εθνική οδό Ρεθύμνου – Χανίων στο ύψος του Στρατοπέδου, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κ. Μαρία Λιονή, στο πλαίσιο επίβλεψης των εργασιών κατασκευής πεζοδρομίου, που εκτελούνται στο σημείο αυτό από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης.

Η κ. Λιονή, που συνοδευόταν από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης, κ. Ελένη Ρανουτσάκη και τον Μηχανικό της Υπηρεσίας, κ. Γιώργο Κουγιτάκη, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον εργολάβο του έργου για την πρόοδο των εργασιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εργολαβία, που χρηματοδοτείται με το ποσό των 280.000 Ευρώ από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου σε μήκος 800 μέτρων με αφετηρία την είσοδο του Στρατοπέδου έως το δρόμο προς την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, καθώς και τοποθέτηση φωτισμού στην μία πλευρά του δρόμου (ήδη από τον περασμένο χρόνο έχει τοποθετηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης φωτισμός στην έτερη πλευρά του δρόμου). 

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

« Ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για την πόλη μας, απαραίτητο για την οδική ασφάλεια των συμπολιτών και των επισκεπτών μας, οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Πριν από μερικούς μήνες η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης τοποθέτησε φωτισμό στο οδικό τμήμα έναντι του Στρατοπέδου και τώρα με συμπληρωματική χρηματοδότηση 280.000 Ευρώ τοποθετούμε φωτισμό και στην αντίθετη πλευρά του δρόμου μαζί με την κατασκευή πεζο-δρομίου σε μήκος 800 μέτρων, προκειμένου να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα, που έθετε σε κίνδυνο τη ζωή των πεζών και είχε γίνει αιτία να συμβούν αρκετά ατυχήματα, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News