Κρήτη: Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές καταγγελίες για τις υποθέσεις βιασμού σε Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο

Κρήτη
Κρήτη: Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές καταγγελίες για τις υποθέσεις βιασμού σε Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται δύο έρευνες των Αρχών για υποθέσεις βιασμού στον Άγιο Νικόλαο και στο Ρέθυμνο - «Παγωμένη» από τις ανατριχιαστικές καταγγελίες η κοινωνία της Κρήτης

Άφωνες και σοκαρισμένες μπροστά στα όσα εξιστόρησε το 11χρονο κοριτσάκι, έμειναν οι δασκάλες, σε δημοτικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, όπου φοιτούσε το 11χρονο κοριτσάκι, το οποίο ζει έναν απίστευτο Γολγοθά.

Το ανατριχιαστικό χρονικό που προκαλεί σοκ στον Άγιο Νικόλαο, όπου 11χρονο κοριτσάκι παρέμενε έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του θείου της, στον οποίο μάλιστα είχε ανατεθεί η επιμέλεια της, κατήγειλαν στην Ασφάλεια οι δασκάλες της που έβλεπαν σημάδια από ξυλοδαρμό.

Βλέποντας το παιδί νηστικό, παραμελημένο και με σημάδια από ξυλοδαρμό στο πρόσωπο και το σώμα του, οι δύο εκπαιδευτικοί στο δημοτικό σχολείο όπου πηγαίνει το κοριτσάκι μόνο του με τα πόδια κάθε πρωί, την προσέγγισαν και τους εξομολογήθηκε ότι ο 58χρονος ασελγούσε πάνω της τους τελευταίους μήνες. Πράξεις, τις οποίες μάλιστα το μικρό κορίτσι, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αποτύπωνε και στις ζωγραφιές της!

Την ίδια στιγμή, για εφιαλτικά κενά στις κοινωνικές υπηρεσίες κάνουν λόγοι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, μπροστά στο ερώτημα πώς η κηδεμονία του άτυχου κοριτσιού ανατέθηκε και παρέμεινε στον 58χρονο.

Ορφανό από πατέρα, με μητέρα τοξικομανή και μία υπερήλικη γιαγιά να αδυνατεί να τη φροντίσει, η επιμέλεια της άτυχης Ελένης ανατέθηκε στο θείο της και την πολύτεκνη οικογένεια του.

Από τη στιγμή που 58χρονος χώρισε με τη σύζυγο του, έμεινε μόνος στο σπίτι με το άτυχο κοριτσάκι, πάνω στο οποίο ξεσπούσε τα νευρά, άλλα και τις αρρωστημένες ορέξεις του. Πράξεις τις οποίες μάλιστα το κοριτσάκι, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αποτύπωνε και στις ζωγραφιές της. Η 11χρονη αντιστεκόταν σθεναρά για να ξεφύγει και ακολουθούσε ο ξυλοδαρμός…

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, με άγνωστη αφορμή, ο 58χρονος έδειρε για μια ακόμη φορά το άτυχο κοριτσάκι το οποίο εμφανίστηκε χθες το πρωί στο σχολείο με μώλωπες. Μια δασκάλα και η γυμνάστρια του σχολείου προσέγγισαν το κοριτσάκι με προσοχή και ευαισθησία. Η μικρούλα τους έδειξε τους μώλωπες και παλαιότερες εκδορές τις οποίες φωτογράφησαν οι δυο εκπαιδευτικοί.

Με τις φωτογραφίες στα χέρια, κατέφυγαν στην Ασφάλεια καταγγέλλοντας όσα τους είπε το κοριτσάκι, το οποίο εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου. Η αντίδραση αστυνομικών και εισαγγελέα ήταν ακαριαία.

Ο 58χρονος συνελήφθη, με αφορμή ένα όπλο φωτοβολίδων που βρέθηκε στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί βρήκαν και μια ακόμη από τις ζωγραφιές του κοριτσιού που αποτυπώνουν τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στον εισαγγελέα Λασιθίου, ο οποίος του άσκησε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε κι έλαβε 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Έτσι, θα οδηγηθεί ξανά στον ανακριτή την Παρασκευή, ενώ μέχρι τότε θα παραμέινει κρατούμενος.

Υπόθεση βιασμού ανήλικης μαθήτριας στο Ρέθυμνο - Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης που την εκβίαζε με φωτογραφίες

Μια υπόθεση βιασμού ανήλικης μαθήτριας με φερόμενο ως δράστη έναν 20χρονο Ρεθυμνιώτη απασχόλησε τα τελευταία 24ωρα τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Μόλις η ανήλικη και η οικογένεια της κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές της πόλης, οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο, ο οποίος αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο 20χρονος φέρεται να πλησίασε τους προηγούμενους μήνες την 13χρονη μαθήτρια, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και με «πλάγιο τρόπο» φέρεται να την έπεισε να του αποστείλει δικό της φωτογραφικό υλικό σε μη ενδεδειγμένη κατάσταση.

Στη συνέχεια ο 20χρονος φέρεται να απειλούσε την ανήλικη πως εάν δεν συνευρεθούν θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της στο οικογενειακό και κοινωνικό της περιβάλλον, με την ίδια να βρίσκεται σε αδιέξοδο και άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα, χωρίς την θέλησή της και υπό τις απειλές που δεχόταν, κατηγορία την οποία φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά, όπως και κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

Όμως, η «σταγόνα που ξεχείλισε» το ποτήρι ήταν όταν μία γυμνή φωτογραφία της ανήλικης εστάλη σε φιλικό της πρόσωπο, με συνέπεια να κινητοποιηθεί αρχικά το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, να ενημερωθεί η οικογένεια της και πλέον η υπόθεση να φτάσει στην δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως στην κατοχή του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News