Ρέθυμνο: Επίσκεψη Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δοτές Ζωής» στον δήμο Αγίου Βασιλείου

Κρήτη
Ρέθυμνο: Επίσκεψη Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δοτές Ζωής» στον δήμο Αγίου Βασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοπός της επίσκεψη ήταν η συνεργασία του Δήμου με τον Σύλλογο για κοινές δράσεις που θα προάγουν την Εθελοντική Αιμοδοσία

Τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκης επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου  Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου «Δότες Ζωής».

Σκοπός της επίσκεψη ήταν η συνεργασία του Δήμου με τον Σύλλογο για κοινές δράσεις που θα προάγουν την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Νίκος Κουλεντάκης και ο αντιπρόεδρος Κωστής Μαυρογιαννάκης ενώ παρόντες στην συνάντηση με το Δήμαρχο, ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Ελένη Γαραντωνάκη και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού και Δημόσιας Υγείας  Γιάννης  Χαραλαμπάκης.

Οι «Δότες Ζωής», ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου, τις δραστηριότητες που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα  καθώς και μια σειρά δράσεων που μπορούν να υλοποιηθούν από κοινού στην περιοχή όπως η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών κατά την οποία  εθελοντές λαμπαδηδρόμοι θα μεταφέρουν τη Φλόγα της Αγάπης σε οικισμούς του Δήμου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για ακόμα πιο στενή συνεργασία και ανανέωσαν το ραντεβού τους  στο προσεχές προκειμένου να δρομολογηθούν οι κοινές τους δράσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News