Ρέθυμνο: «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε καφετέρια που «ξέχασε» να κλείσει

Κρήτη
Ρέθυμνο: «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε καφετέρια που «ξέχασε» να κλείσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν αφορούσαν κυρίως παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα για αντικαπνιστικό και παράβαση ωραρίου

Με ασταμάτητους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της  Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, καθώς χθες Σάββατο διεξήχθησαν 2.186 έλεγχοι.

Αναλυτικότερα στο νομό Χανίων καταγράφηκαν τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, δυο σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο και δυο σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε καφετέρια στο Ρέθυμνο για παράβαση ωραρίου λειτουργίας.

Στο Ηράκλειο καταγράφηκαν έξι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, τρεις σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο, μια σε υπάλληλο καταστήματος οπτικών και δυο σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα σε δυο πρακτορεία ΟΠΑΠ επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ στο καθένα για παράβαση αντικαπνιστικού νόμου και 300 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκαν κάθε πελάτη που βρέθηκε να καπνίζει.

Στο νομό Λασιθίου καταγράφηκε μια παράβαση για μη χρήση μάσκας σε πεζό.

(φωτογραφία Rawpixel)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News