Ρέθυμνο: Πρόστιμο 500 ευρώ για ναργιλέ σε καφετέρια

Κρήτη
Ρέθυμνο: Πρόστιμο 500 ευρώ για ναργιλέ σε καφετέρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνολικά 2.502 ελέγχους καταγράφηκαν 18 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μια παράβαση αντικαπνιστικού και μια παράβαση για μη ανάρτηση πινακίδας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας σε όλη την Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, καθώς χθες Σάββατο 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.502 έλεγχοι.

Στα Χανιά καταγράφηκαν έξι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας τέσσερις σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο, μια σε επιβάτη λεωφορείου και μια σε πελάτη μίνι μάρκετ.

Στο Ρέθυμνο καταγράφηκαν δυο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο. Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων. Ενώ την ίδια ώρα πρόστιμο 500 ευρώ επιβλήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που στο εσωτερικό του γινόταν χρήση ναργιλέ, η οποία απαγορεύεται βάση αντικαπνιστικού νόμου.

Έντεκα παραβάσεις καταγράφηκαν για μη χρήση μάσκας σημειώθηκαν σε Λασίθι και Ηράκλειο, εννιά σε πολίτες; Σε εξωτερικό χώρο και δυο σε πελάτες καταστημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News