Ρέθυμνο: Διπλή «καμπάνα» σε καφετέριες για παραβίαση ωραρίου

Κρήτη
Ρέθυμνο: Διπλή «καμπάνα» σε καφετέριες για παραβίαση ωραρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνολικά 2.409 ελέγχους καταγράφηκαν 17 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, δυο παραβάσεις ωραρίου και μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου

Σε συνολικά 2.409 ελέγχους που διενεργήθηκαν χθες Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, από την Ελληνική Αστυνομία καταγράφηκαν 17 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, δυο παραβάσεις ωραρίου και μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου.

Πιο συγκεκριμένα στο νομό Χανιών επιβλήθηκε πρόστιμο σε τρεις πολίτες σε εξωτερικό χώρο για μη χρήση μάσκας και μία παράβαση σε υπάλληλο εστιατορίου.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε ένα καφενείο και ένα καφέ-μπαρ στο Ρέθυμνο για παράβαση ωραρίου, ενώ σε υπάλληλο καφετέριας επιβλήθηκε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας.

Στο Ηράκλειο καταγράφηκε μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου σε κατάστημα ΟΠΑΠ και επιβλήθηκε 500 ευρώ πρόστιμο στο ιδιοκτήτη του καταστήματος και 100 ευρώ στο πελάτη που κάπνιζε. Την ίδια ώρα σε επτά πολίτες σε εξωτερικό χώρο επιβλήθηκε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας, ενώ σε δυο καταστήματα ΟΠΑΠ καταγράφηκαν τρεις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε υπαλλήλους.

Στο Λασίθι καταγράφηκαν δυο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News