Κρήτη: Άλλες τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά

Κρήτη
Κρήτη: Άλλες τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο το τελευταίο 24ωρο

Στη σύλληψη τριών ατόμων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών προέβησαν οι αστυνομικές αρχές σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

 Ειδικότερα , συνελήφθη χθες (07.01.2022) το απόγευμα στο Ηράκλειο, ημεδαπός .Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε ημεδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου

 Παράλληλα, συνελήφθησαν χθες (07.01.2022) το απόγευμα στο Ρέθυμνο, δύο (2) ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ημεδαπούς κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News