Ρέθυμνο: «Βαριά καμπάνα» 25.000 ευρώ σε καφετέρια – Άνοιξε παρά το υποχρεωτικό «λουκέτο»

Κρήτη
Ρέθυμνο: «Βαριά καμπάνα» 25.000 ευρώ σε καφετέρια – Άνοιξε παρά το υποχρεωτικό «λουκέτο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνολικά 2.610 ελέγχους καταγράφηκαν 30 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου και μια παράβαση αναστολής λειτουργίας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκαν οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας και την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρούνται μέτρα προστασίας από την διασπορά του κορωνοϊού.

Σε συνολικά 2.610 ελέγχους σε όλη την Κρήτη, καταγράφηκαν 30 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου και μια παράβαση αναστολής λειτουργίας.

Πιο αναλυτικά στα Χανιά επιβλήθηκαν πέντε πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, τέσσερα σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο και μια σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Πρόστιμο 25.000 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε καφέ σνακ μπαρ στο Ρέθυμνο για παράβαση αναστολής λειτουργίας, ενώ στο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα καταγράφηκαν επτά παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πολίτες σε εξωτερικό χώρο.

Στο Ηράκλειο καταγράφηκαν 14 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, 13 σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο και μια σε υπάλληλο κομμωτηρίου. Παράλληλα σε καφενείο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για παράβαση αντικαπνιστικού και 100 ευρώ στον πελάτη που κάπνιζε.

Τρεις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σημειώθηκαν και στο Λασίθι, δυο σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο και μια σε ιδιοκτήτη ψητοπωλείου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(φωτογραφία: Rawpixel)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News