Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Δομές του ΕΣΥ επισκέφτηκε ο Α. Ξανθός ανταλλάσσοντας ευχές με το προσωπικό

Ο κ. Ξανθός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, την ΤΟΜΥ και το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους εργαζόμενους και ευχήθηκε στους «ανθρώπους της πρώτης γραμμής» να περάσουν καλά Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους και κυρίως να έχουν υγεία

Ευχές για καλές γιορτές, με υγεία και αντοχές, αντάλλαξε ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός με το προσωπικό των δημόσιων δομών υγείας του Ρεθύμνου.

Ο κ. Ξανθός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, την ΤΟΜΥ και το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους εργαζόμενους και ευχήθηκε στους «ανθρώπους της πρώτης γραμμής» να περάσουν καλά Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους και κυρίως να έχουν υγεία, δύναμη και αντοχές για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους ασθενείς και στην κοινωνία.

«Αυτή την προσφορά η κοινωνία την αναγνωρίζει, και παρά την εγκατάλειψη του ΕΣΥ από την κυβέρνηση και τη δικαιολογημένη απογοήτευση των εργαζομένων, οι πολίτες είναι σίγουροι ότι οι υγειονομικοί θα κάνουν ότι μπορούν για να στηρίξουν τη δημόσια περίθαλψη στη χώρα, ειδικά αυτή την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας και των τεράστιων ακάλυπτων αναγκών στη φροντίδα υγείας.

Χρέος της κοινωνίας είναι να απαιτήσει, μαζί με τους εργαζόμενους των δημόσιων δομών υγείας, την ενδυνάμωση του ΕΣΥ και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με όρους καθολικότητας, ισότητας και ποιότητας», ανέφερε σε δήλωσή του ο  βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός λίγο μετά την επίσκεψή του στις δομές ΕΣΥ του Ρεθύμνου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια