Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: «Παγωμένη» παραμένει η αγορά παρά το εορταστικό κλίμα (βίντεο)

Το «φιλί της ζωής» στην «παγωμένη» αγορά του Ρεθύμνου περιμένει ο εμπορικός κόσμος αυτή την εβδομάδα, καθώς η έλλειψη ρευστού και κυρίως διάθεσης για αγορές εκ μέρους των καταναλωτών, έχει καθηλώσει τους τζίρους των εμπορικών καταστημάτων 

Αρνητικό παραμένει το κλίμα που βιώνει η αγορά του Ρεθύμνου, το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Ειδικότερα, μπορεί να βρισκόμαστε μια «ανάσα» πριν από τα Χριστούγεννα, ωστόσο, η αγορά του Ρεθύμνου αν και στολισμένη όσο ποτέ άλλοτε, ακόμα προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της. Από τη μία οι άσχημες καιρικές συνθήκες των προηγούμενων ημερών και από την άλλη η έλλειψη ρευστού και κυρίως διάθεσης, οδηγούν το καταναλωτικό κοινό σε εκτεταμένες έρευνες αγορών.

Παράλληλα, ο εμπορικός κόσμος απογοητευμένος στην πλειοψηφία του παρατηρεί τους τζίρους στα ταμεία του καθηλωμένους, παρά τις προσιτές τιμές των προϊόντων του και δηλώνει πως τα καταστήματα της «γειτονιάς» πλέον ψυχορραγούν.

Την ίδια ώρα αρκετοί έμποροι επισημαίνουν πως ακόμα και πέρυσι που η αγορά κινείτο στους ρυθμούς του clickaway, η κίνηση ήταν πιο ζωηρή σε σύγκριση με φέτος, εντούτοις η ελπίδα για αναθέρμανση έστω και στο παρά πέντε παραμένει ζωντανή.

Σε κάθε περίπτωση οι αγορές της τελευταίας στιγμής ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα, θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσουν μια έστω και μικρή ανάσα στα εμπορικά καταστήματα.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια