Ρέθυμνο: Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κρήτη
Ρέθυμνο: Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνου θα πραγματοποιήσεις αύριο Παρασκευή, διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας στους δικαιούχους

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών ατομικής υγιεινής και ελαιολάδου στους δικαιούχους του θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνου αύριο Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο του κτηρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά) και καλεί με ανακοίνωσή του όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου θα υλοποιήσει την καθιερωμένη διανομή του μήνα Δεκεμβρίου, τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας (μάσκα, γάντια και τήρηση αποστάσεων ασφάλειας). Ειδικότερα οι ωφελούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για να εισέλθουν στη Δομή, κατά τη διανομή, απαραίτητη είναι:

- Για τους εμβολιασμένους, η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

- Για του ανεμβολίαστους, η επίδειξη είτε πιστοποιητικού νόσησης από κορωνοϊό με ισχύ το τελευταίο εξάμηνο, είτε rapid test 48 ωρών είτε μοριακό τεστ (PCR test) 72 ωρών.

Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να επιτρέπει την ταυτοπροσωπία (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.τ.λ.).

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (SMS) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν SMS, οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 28310/52.191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα προσφερόμενα αγαθά που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

(φωτογραφία: istock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News