Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου: Στις κάλπες την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

Κρήτη
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου: Στις κάλπες την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εκλογές θα προχωρήσει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, στις 9 Δεκεμβρίου

Σε εκλογές θα προχωρήσει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, στις 9 Δεκεμβρίου, μετά από απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής.

«Η  που εκλέχτηκε από το Συνέδριο της 9-12-2021 στην υπ΄ αριθμ. 1/9-12-2021 Συνεδρίασή της, αποφάσισε τα παρακάτω: 

1.Οι εκλογές του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για την Γ.Σ.Ε.Ε. και Εκπροσώπου των Συνταξιουχικών Σωματείων στο Δ.Σ. (αφορά μόνο τους Αντιπροσώπους των Συνταξιούχων), θα γίνουν στις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12 μ.μ. έως 8 μ.μ., στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου.

  1. Όσοι συνάδελφοι Αντιπρόσωποι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω όργανα πρέπει να υποβάλουν έγγραφη αίτηση. Οι συνδυασμοί πρέπει επιπλέον να καταθέσουν κοινή δήλωση στην οποία πρέπει να έχουν υπογράψει όλοι οι υποψήφιοι.
  2. Η Εφορευτική Επιτροπή θα δέχεται αιτήσεις υποψηφιοτήτων στο Γραφείο του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, καθημερινά από τις 10 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες 1 μ.μ. έως 3 μ.μ. , με λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων στις 13 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3 μ.μ.
  3. Καλούμε όλους τους Αντιπροσώπους να πάρουν μέρος στις παραπάνω εκλογές έχοντας μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο τους, που είναι απαραίτητα για την ψηφοφορία.»

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News