Ρέθυμνο: Έτοιμη η πόλη να υποδεχθεί τις Γιορτές - Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Έτοιμη η πόλη να υποδεχθεί τις Γιορτές - Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χριστουγεννιάτικες και εορταστικές μελωδίες η Φιλαρμονική του δήμου έδωσε τον κατάλληλο τόνο στις εκδηλώσεις, με την πόλη να είναι φωταγωγημένη σχεδόν σε όλη την έκταση της

Το Ρέθυμνο έβαλε τα καλά του και περιμένει με κάθε επισημότητα πια τις γιορτές. Σήμερα το απόγευμα έλαβε χώρα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη, Η εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης σήμερα ήταν έντονη, καθώς πέραν της φωταγώγησης, το Ρέθυμνο γιόρταζε την πολιούχο του Αγία Βαρβάρα. Εκπρόσωποι αρχών και φορείς της αυτοδιοίκησης τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις, με τον ίδιο τον δήμαρχο της πόλης Γεώργιο Μαρινάκη να δηλώνει το παρόν.

Με χριστουγεννιάτικες και εορταστικές μελωδίες η Φιλαρμονική του δήμου έδωσε τον κατάλληλο τόνο στις εκδηλώσεις, με την πόλη να είναι φωταγωγημένη σχεδόν σε όλη την έκταση της, από του Κόρακα Καμάρα έως τον Κουμπέ. Την φετινή χρονιά θα υπάρξουν κάποιες ιδιαιτερότητες αναφορικά με τον στολισμό του Ρεθύμνου, με την δημοτική αρχή να αποφασίζει την φωταγώγηση ιστορικών μνημείων της Παλαιάς Πόλης, όπως την Αίθουσα του Αγίου Φραγκίσκου στο Αρχαιολογικό μουσείο, το Τζαμί Καρά Μουσά και το εμβληματικό κτήριο της Λότζια.

Αναμένεται επίσης τις επόμενες μέρες ο εντυπωσιακός φωτισμός των οδών Τσαγρή και Τσουδερών, όπως και του δρόμου προς τα Πεταλάδικα, με στόχο η ατμόσφαιρα να γίνει όσο το δυνατόν πιο εορταστική και την ευχή η αγορά να «κινηθεί».

(φωτογραφία unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News