Σασμός: Χαρούμενες και χαλαρές στιγμές στο Ρέθυμνο - Backstage βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς

Life
Σασμός: Χαρούμενες και χαλαρές στιγμές στο Ρέθυμνο - Backstage βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην παραλία και το ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, τα γυρίσματα της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» - Αύριο, Τρίτη η παραγωγή θα βρεθεί στην πλατεία Λιονταριών στο κέντρο του Ηρακλείου

Στην παραλία του Ρεθύμνου συναντήθηκαν σήμερα ο Αστέρης, η Αργυρώ, η Στέλλα αλλά και ο Βασίλης Σταματάκης, ξεσηκώνοντας με την παρουσία τους, τους Ρεθυμνιώτες, οι οποίο από νωρίς το πρωί κατέκλυσαν το παραλιακό μέτωπο της πόλης για να παρακολουθήσουν σκηνές από τα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Αlpha, «Σασμός».

Η ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε στον ξύλινο διάδρομο κάτω από τους φοίνικες της παραλίας, στην αμμουδιά, στο ενετικό λιμάνι και στα σοκάκια της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου και κατέγραψε καρέ - καρέ στιγμιότυπα τις χαρούμενες και χαλαρές στιγμές μεταξύ συντελεστών και πρωταγωνιστών της σειράς.

Όλοι μίλησαν για την Κρήτη και τις ομορφιές της, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα ειρήνης και συμφιλίωσης. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν αύριο και μεθαύριο στο κέντρο του Ηρακλείου και στο ΕΛΜΕΠΑ.

Ο Αστέρης συναντά την Στέλλα, ενώ λίγο αργότερα κρατά στην αγκαλιά του την Αργυρώ αγναντεύοντας την θάλασσα και το κοινό που παρακολουθεί τα γυρίσματα παραληρεί. Οι πρωταγωνιστές συγκινημένοι από την θερμή υποδοχή του κόσμου αναγκάζονται πολλές φορές να σταματήσουν τα γυρίσματα για να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους. Η αγάπη που εισπράττουν από τους κρητικούς όπως λένε είναι πρωτόγνωρη.   

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που βρέθηκαν σήμερα στο Ρέθυμνο, ήταν και ο άνθρωπος από τον οποίο ξεκίνησε η βεντέτα για να επέλθει μελλοντικά ο σασμός. Ο λόγος για τον φονιά Βασίλη Σταματάκη, κατά κόσμο Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, ο οποίος στέλνει μήνυμα ειρήνης, συμφιλίωσης και αγάπης, αξίες που αντιπροσωπεύουν την Κρήτη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News