Η επίσημη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Πώς να εκπαιδεύσεις έναν αντιήρωα» έρχεται στο Ρέθυμνο

Πολιτισμός
Η επίσημη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Πώς να εκπαιδεύσεις έναν αντιήρωα» έρχεται στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cinema
Κυριακή,05 Δεκ 2021, 11:00
Στον κινηματογράφο CineLand Παντελής, στο Ρέθυμνο
Το ντοκιμαντέρ «Πώς να εκπαιδεύσεις έναν αντιήρωα» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπλέτα, κάνει την πρώτη, επίσημη παρουσίασή του στο Ρέθυμνο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Πώς να εκπαιδεύσεις έναν αντιήρωα» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπλέτα και παραγωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου, κάνει την πρώτη, επίσημη παρουσίασή του στο Ρέθυμνο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Πιο συγκεκριμένα, θα προβληθεί, την Κυριακή 05 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στον κινηματογράφο CineLand Παντελής, ενώ μετά την προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει συζήτηση, παρουσία των συντελεστών και άλλων επίσημων καλεσμένων. H εκδήλωση πραγματοποιείται με τη υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Το ντοκιμαντέρ έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 44ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, ενώ ακολούθησε  το 24ο Φεστιβάλ για παιδιά νέους στην Ολυμπία, το 15ο Φεστιβάλ ελληνικού ντοκιμαντέρ στη Χαλκίδα, καθώς και το 4o Φεστιβάλ RODI στη Θεσσαλονίκη. Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργος Κουμεντάκης.

Ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσω της πλατφόρμας: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXAcr5VwJpyAzUxuycT63lN_1RCKGVUvqn3rlFkUHmxCxN0A/viewform?fbclid=IwAR0MsqWPiqqUgtWx8IcUBNw6XVweA5xng6dR1tiP1MdcHOwGgt2g3j65jIY

Εναλλακτικοί τρόποι κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6948 590 359 ή στο mail

Είσοδος ελεύθερη, με απαραίτητη την προ- κράτηση θέσης. Για την είσοδό σας στον κινηματογράφο, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News