Ρέθυμνο: Προγραμματισμός δράσεων για την ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού

Κρήτη
Ρέθυμνο: Προγραμματισμός δράσεων για την ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, είχαν σήμερα εκπρόσωποι των Επιτροπών Τουρισμού των Δήμων της Π.Ε. Ρεθύμνης στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμων και Περιφερειακής Ενότητας

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης ενημέρωσαν οι Επιτροπές Τουρισμού των Δήμων της Π.Ε. Ρεθύμνης για τον προγραμματισμό κοινών δράσεων με στόχο την ανάπτυξη & προώθηση του Τουρισμού

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι των Επιτροπών Τουρισμού των Δήμων της Π.Ε. Ρεθύμνης στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμων και Περιφερειακής Ενότητας για την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος.

Οι εκπρόσωποι των Επιτροπών Τουρισμού των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας ενημέρωσαν την κα Λιονή για τις μεταξύ τους συναντήσεις εργασίας, που μέχρι στιγμής έχουν υλοποιηθεί στους Δήμους Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου και ακολουθούν οι Δήμοι Ρεθύμνου, Ανωγείων και Αμαρίου, με στόχο την γνωριμία των μελών των Επιτροπών και τις συνέργειες σε ό,τι αφορά στα ζητήματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης από την πλευρά της τόνισε την ανάγκη σύμπραξης όλων των θεσμικών φορέων για την υποστήριξη του Τουρισμού, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο, κατά την οποία ο Τουρισμός έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα από την πανδημία και πρέπει να ενισχυθεί μέσα από στοχευμένες  και πολύ καλά μελετημένες δράσεις.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μέσα από το έργο των Επιτροπών Τουρισμού του Δήμου θα εξα-χθούν πολύτιμα συμπεράσματα προς αυτή την κατεύθυνση, τα οποία θα αξιοποιηθούν στο έπακρο από την Περιφέρεια Κρήτης στο στρατηγικό σχεδιασμό για τον Τουρισμό  το επόμενο διάστημα, σημειώνοντας παράλληλα ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης πα-ραμένει πάντα αρωγός σε δράσεις των Δήμων και λοιπών φορέων του τόπου  για την ανάπτυξη και προώθηση του Τουρισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News