Θλίψη για τον θάνατο της Ζόε που έπεσε στον γκρεμό - Η τραγική ειρωνεία για τους συγγενείς της στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Θλίψη για τον θάνατο της Ζόε που έπεσε στον γκρεμό - Η τραγική ειρωνεία για τους συγγενείς της στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι πριν δύο χρόνια σκοτώθηκε ο πρώτος εξάδελφος της σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα στο Γεράνι Ρεθύμνου η είδηση του θανάτου της 33χρονης Ζόε Σνόεκς, η οποία έφυγε από τη ζωή, στην προπάθειά της να βγάλει μία σέλφι φωτογραφία στο Βέλγιο.

Η Ζωή Μαρινάκη που κατάγεται από την περιοχή, διέμενε στο Βέλγιο. Η νεαρή γυναίκα όταν χώρισαν οι γονείς της, επέλεξε να κρατήσει το επίθετο της Αγγλίδας μητέρας της, η οποια επίσης ζει στο Βέλγιο.

Η είδηση του θανάτου της -που έχει συγκλονίσει τόσο την Ελλάδα όσο και το Βέλγιο- σκόρπισε θλίψη και στο Ρέθυμνο, το οποίο επίσης αγαπούσε και μάλιστα είχε επισκεφθεί πριν από κάμποσα χρόνια στην διάρκεια των διακοπών της. 

Η τραγική ειρωνεία για τους συγγενείς της στο Ρέθυμνο, είναι ότι πριν από δύο χρόνια ο γιος της αδελφής του πατέρας της είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος της Γεωργιούπολης, σε ηλικία 28 ετών. 

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγική αυτή είδηση, που δεν την χωράει ανθρώπου νους», λένε χαρακτηριστικά στo neakriti.gr κάτοικoι του Γερανίου, οι οποίοι μιλούν για το δράμα των δύο αδελφών -δηλαδή, του πατέρα της Ζόε και της αδελφής του- που μέσα σε δύο χρόνια έχασαν τα παιδιά τους, την Ζωή και τον Μιχάλη. 

Η άτυχη Ζωή που φέτος θα συμπλήρωνε 10 χρόνια γάμου, είχε δημιουργήσει στο Βέλγιο ένα κέντρο ομορφιάς, ενώ λόγω της αγάπης που είχε για την γυμναστική είχε βραβευτεί σε εθνικούς αγώνες το 2015. Μάλιστα από αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκύπτει ότι η ίδια και ο σύζυγος της λάτρευαν τα ταξίδια και τις εκδρομές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή είχε πάει εκδρομή με τον σύζυγό της σε βελγική επαρχία του Λουξεμβούργου. Η άτυχη γυναίκα που λάτρευε τα ταξίδια, στεκόταν στην άκρη ενός γκρεμού όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News