ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμάκιο σε λαϊκή αγορά του Ρεθύμνου

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμάκιο σε λαϊκή αγορά του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά την περιοδεία οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου συζήτησαν με εμπόρους , παραγωγούς και πολίτες για το νομοσχέδιο –καταστροφή των λαϊκών αγορών που φέρνει η κυβέρνηση Γεωργιάδη-Μητσοτάκη για ψήφιση στη Βουλή

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ρεθύμνου αποτελούμενο από το συντονιστή της Ν.Ε. Θοδωρή Δουλουμπέκη, τον αναπληρωτή συντονιστή Μανώλη Αυγενάκη, το συντονιστή της Ο.Μ Μυλοποτάμου Γιώργο Γιαννουσάκη, τον αναπλ. Συντονιστή της Ο.Μ. Ρεθύμνου Γιάννη Αποστολάκη και το μέλος του συντονιστικού της Ο.Μ. Ρεθύμνου Σταύρο Θανατόπουλο επισκέφτηκε τη Δευτέρα το πρωί τη λαϊκή αγορά του Ρεθύμνου.

Κατά την περιοδεία οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου συζήτησαν με εμπόρους , παραγωγούς και πολίτες για το νομοσχέδιο –καταστροφή των λαϊκών αγορών που φέρνει η κυβέρνηση Γεωργιάδη-Μητσοτάκη για ψήφιση στη Βουλή. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου δεσμεύτηκαν στους παραγωγούς και τους πολίτες, που εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους,  ότι τώρα που θα αλλάξει η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα επιστρέψει ξανά τις λαϊκές αγορές στους μικρούς παραγωγούς και τους πολίτες και θα άρει όλες τα συνέπειες του νομοσχεδίου που ουσιαστικά χαρίζει και τις λαϊκές αγορές στις υπεραγορές, του μεγαλέμπορους και τις αλυσίδες super markets ρίχνοντας ουσιαστικά την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων στη λαϊκή αγορά ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνει και τις τιμές των προς πώληση  προϊόντων γεγονός ιδιαίτερα βαρύ για τους μικρομεσαίους ρεθυμνιώτες ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που οι τιμές από την ενέργεια μέχρι το καθημερινό καλάθι έχουν πάρει την ανηφόρα.

Είναι όπως τόνισαν τα μέλη τους ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου μια ακόμη γκριμάτσα του ανάλγητου προσώπου της κυβέρνησης αυτής που δε δίνει δεκάρα για τις ανάγκες των συμπολιτών μας χαμηλών εισοδημάτων, αλλά νοιάζεται μόνο για να τους πάρει και την τελευταία δεκάρα για να τη χαρίσει στους μεγάλους φίλους της. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News