Ρέθυμνο

Επιθεώρηση και σύσκεψη για το Φράγμα Αμαρίου

Οι ρυθμοί εκτέλεσης είναι ικανοποιητικοί, όπως και η συνεργασία των φορέων που εμπλέκονται στην κατασκευή

Συνάντηση είχαν σήμερα στο Μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνου ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης με τον Διευθύνων Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε, Αριστείδη Παπαδογιάννη, αναφορικά με το Φράγμα Αμαρίου.

Οι δύο άνδρες το πρωί του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου επιθεώρησαν τα έργα που εκτελούνται στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του κλιμακίου στο εργοτάξιο, διαπιστώθηκε πως «οι εργασίες  εκτελούνται   απρόσκοπτα   και   με   ικανοποιητικούς   ρυθμούς»,   ενώ αμέσως μετά ακολούθησε τεχνική σύσκεψη στα γραφεία του Ο.Α.Κ. στο Ρέθυμνο, για το ίδιο θέμα. Στην   σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων  του Ο.Α.Κ κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης, το Εκτελεστικό μέλος  του  Ο.Α.Κ.  κ. Θοδωρής Νίνος  και το  στέλεχος  του  Ο.Α.Κ.  κ. Μανόλης Πενθερουδάκης. Στη συνέχεια οι κύριοι Κεφαλογιάννης  και  Παπαδογιάννης,  με το σύνολο των στελεχών του Ο.Α.Κ. που συμμετείχαν στην παραπάνω σύσκεωη, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή της Αγίας   Ειρήνης   Ρεθύμνου, ενόψει της  Διακήρυξης του Διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες Επισκευής Στεγανώσεων και Συντηρήσεων» στην εν λόγω μονή, τις επόμενες   ημέρες. Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα  133.296 ευρώ με ΦΠΑ και η  χρηματοδότηση  του, γίνεται εξολοκλήρου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

«Επιθεωρήσαμε   ένα από τα σημαντικότερα έργα που εκτελούνται αυτό το διάστημα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου. Οι ρυθμοί εκτέλεσης είναι ικανοποιητικοί, όπως και η συνεργασία  των φορέων που εμπλέκονται στην κατασκευή του. Ο κ. Κεφαλογιάννης από την αρχή αυτής της προσπάθειας, στέκεται αρωγός και συνδράμει στην εξεύρεση άμεσων λύσεων, όταν   αυτό κρίνεται σκόπιμο» υπογράμμισε ο κ. Παπαδογιάννης, σε δηλώσεις του αναφορικά με το έργο που υλοποιεί ο Ο.Α.Κ. στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου.

Αναφερόμενος στην συνάντηση που έγινε στη Μονή της Αγίας Ειρήνης, ο κ. Παπαδογιάννης σημείωσε πως «για μια ακόμη φορά, ο Ο.Α.Κ. θα συνδράμει με τις τεχνικές γνώσεις των υπηρεσιών του, σ’ ένα έργο, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Στόχος μας,  είναι πολύ σύντομα οι εργασίες να ξεκινήσουν προκειμένου οι εγκαταστάσεις της Μονής   να θωρακιστούν», επισήμανε χαρακτηριστικά στην δήλωση του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια