Ρέθυμνο – Σεισμός: Οι ιδιοκτήτες κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό υποβάλλουν σχετική αίτηση

Κρήτη
Ρέθυμνο – Σεισμός: Οι ιδιοκτήτες κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό υποβάλλουν σχετική αίτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιδιοκτήτες κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, μπορούν να απευθυνθούν στον οικείο δήμο και να καταθέσουν σχετική αίτηση

Από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ανακοινώνεται ότι οι ιδιοκτήτες κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, μπορούν να απευθυνθούν στον οικείο δήμο, όπου και πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση. Στην συνέχεια, ο κάθε δήμος θα προωθήσει τις αιτήσεις στην Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, προκειμένου να διενεργηθούν αυτοψίες στα πληγέντα κτίρια.

Στο μεταξύ, το μήνυμα του εθελοντισμού στέλνει η Εθελοντική Ομάδα «Φίλιος Ζευς» επισημαίνοντας ότι: «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες η ανάγκη του εθελοντισμού γίνεται πιο επιτακτική, η αξία του πιο εμφανής και η ενίσχυσή του αυτονόητη. Κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί θα θεραπεύσουμε τις πληγές, θα βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο να σταθεί όρθιος ξανά, με αξιοπρέπεια και περηφάνια». Τα μέλη της ομάδας βρίσκονται διαρκώς, με δική τους σκηνή στον εκθεσιακό χώρο του Αρκαλοχωρίου και παραμένει όλη η ομάδα στη διάθεση τόσο των φορέων του τόπου, όσο και των πολιτών που έχουν ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News