Ρέθυμνο: Χρηματοδότηση 1.850.000 ευρώ στο οδικό δίκτυο-φωτισμός του Δήμου Αγίου Βασιλείου

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Χρηματοδότηση 1.850.000 ευρώ στο οδικό δίκτυο-φωτισμός του Δήμου Αγίου Βασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο-φωτισμός του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την οδική ασφάλεια

Για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο-φωτισμός του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την οδική ασφάλεια, υπεγράφη σήμερα χρηματοδότηση ύψους 1.850.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών.

Πρόκειται για χρηματοδότηση που όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης: «Αφορούσε υπόσχεση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Σπήλι στις 30 Ιουλίου ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο-φωτισμός του Δήμου που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την οδική ασφάλεια». Όπως τόνισε ο κ. Ταταράκης που ευχαρίστησε τόσο τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την υπογραφή της χρηματοδότησης, όσο και τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη για τη συνεργασία τους και την επίσπευση των διαδικασιών έγκρισης: «Ο πρωθυπουργός τήρησε τη δέσμευση του για την άμεση έγκριση της χρηματοδότησής που αφορούν έργα που έχει άμεση ανάγκη το οδικό μας δίκτυο και τον ευχαριστούμε θερμά». Τέλος ο δήμαρχος ευχαρίστησε και τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη για την συμβολή του, όπως είπε, κατά την θητεία του στο Υπουργείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News