Ρέθυμνο

Κρήτη - Λαθροκυνηγοί: Νέα σύλληψη για παράνομο κυνήγι λαγού στις Μέλαμπες

Για κυνήγι πήγε τα ξημερώματα άνδρας στις Μέλαμπες Ρεθύμνου, αλλά έγινε αντιληπτός από τους θηροφύλακες και συνελήφθη

Βγήκε για κυνήγι εκτός κυνηγετικής περιόδου, στην περιοχή Μέλαμπες Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα να το… πληρώσει ακριβά.

Πιο συγκεκριμένα άνδρας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, αφού εντοπίστηκε από Ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, οι οποίοι περιπολούσαν κατά τις πρωινές ώρες την περιοχή.

Ο άνδρας που συνοδευόταν από δύο κυνηγετικά σκυλιά κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε ότι είχε στην κατοχή του ένα σκοτωμένο λαγό. Οι άνδρες κατάσχεσαν το θήραμα, ένα δίκαννο, τέσσερα φυσίγγια και την κυνηγετική άδεια που έφερε το άτομο και η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Ρεθύμνου, περιπολούσαν κατά τις πρωινές ώρες, όταν γύρω στις 08:30 π.μ., εντόπισαν στις Μέλαμπες ένα άτομο να κυνηγά, συνοδεία κυνηγετικών σκύλων. 

Οι θηροφύλακες τον πλησίασαν δηλώνοντας την ιδιότητά τους, ενώ εντωμεταξύ κάλεσαν τηλεφωνικά και τους δασικούς υπαλλήλους της Δ/νσης Δασών Ρεθύμνου που επίσης περιπολούσαν στην περιοχή και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε ένας σκοτωμένος λαγός, θηρευμένος εκτός κυνηγετικής περιόδου. Στη συνέχεια κατασχέθηκαν το θήραμα, ένα δίκαννο, 4 φυσίγγια και η κυνηγετική άδεια που έφερε το άτομο και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια