Ρέθυμνο

«Δάσος» από δενδρύλλια κάνναβης είχε εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ. σε Χανιά & Ρέθυμνο - Εξιχνιάστηκαν οι υποθέσεις

820 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στον Πλατανιά και 38 δενδρύλλια στο Ρέθυμνο τον περασμένο Ιούνιο και τον Ιούνιο του 2020

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις εντοπισμού φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης, στα Χανιά και το Ρέθυμνο και σχηματίστηκαν δικογραφίες, σε βάρος δύο Ελλήνων για την καλλιέργεια των φυτειών.

Οι δύο υποθέσεις καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης οι οποίες εντοπίστηκαν η μία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά την 23.06.2020 και η άλλη σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου την 29.06.2021 απασχόλησαν τις αρχές και μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και Ρεθύμνης πρόκυψε η εμπλοκή των δύο Ελλήνων οπότε και σχηματίστηκαν οι δικογραφίες.

Στις φυτείες οι δύο άνδρες, σύμφωνα με της αστυνομία, καλλιεργούσαν, στον Πλατανιά Χανίων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 820 δενδρύλλια κάνναβης ο πρώτος και στη φυτεία στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου ο δεύτερος άνδρας καλλιεργούσε σε ειδικά επίσης διαμορφωμένο χώρο συνολικά 38 δενδρύλλια.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια