Άφαντος παραμένει ο 45χρονος Γιάννης Κασσαπάκης από το Βενί Μυλοποτάμου

Κρήτη
Άφαντος παραμένει ο 45χρονος Γιάννης Κασσαπάκης από το Βενί Μυλοποτάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 45χρονου που αγνοείται από το βράδυ της 13ης Αυγούστου

Βασανιστικά κυλούν πλέον οι ώρες για την οικογένεια του 45χρονου Ρεθυμνιώτη, Γιάννη Κασσαπάκη, από το Βενί Μυλοποτάμου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της 13ης Αυγούστου, οπότε και εκ τότε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. 

Η οικογένεια του δήλωσε την εξαφάνιση του στις αρχές την 15η Αυγούστου, αναφέροντας μάλιστα ότι ο 45χρονος αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και ως εκ τούτου η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία στο Ρέθυμνο, στις εθελοντικές οργανώσεις του νομού αλλά και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μυλοποτάμου. 

Χθες μάλιστα με την δημοσιοποίηση των στοιχείων του από το «Χαμόγελο του Παιδιού» -οπότε και εκδόθηκε missingalert- οι έρευνες εντάθηκαν και πλέον συμμετέχουν ένα πεζοπόρο τμήμα της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, η ομάδα «Ίκαρος» με drone, αλλά και άνδρες του πυροσβεστικού κλιμακίου από το Πέραμα. 

Και ενώ στην διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των σωστικών συνεργείων σταμάτησαν, κάτοικοι του χωριού μαζί με τους συγγενείς του 45χρονου συνέχισαν να τον αναζητούν χωρίς ωστόσο, να εντοπίσουν κάποιο σημείο ζωής. 

Νέος κύκλος ερευνών με το πρώτο φως της ημέρας

Σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας, στην «μάχη» της αναζήτησης «ρίχτηκαν» και άλλες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. από το Ρέθυμνο με τα 2 drone της αστυνομικής διεύθυνσης και ένα ακόμα droneαπό εθελοντικές οργανώσεις, ενώ στο σημείο έσπευσε από νωρίς το πρωί και ο αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου, Ευάγγελος Αλεβυζάκης. 

Μέχρι και αυτή την ώρα έχουν ερευνηθεί σχολαστικά όλες οι περιοχές και τα χωριά γύρω από το Βενί, καθώς και τα σημεία στα οποία του άρεσε να πηγαίνει. Όμως, η άγρια πυκνή βλάστηση και το δύσβατο της περιοχής δυσχεραίνουν κατά πολύ το έργο των σωστικών συνεργείων.

Ο 45χρονος Γιάννης Κασσαπάκης, έχει ύψος 1,69 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή κοντομάνικη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και σκούρα αθλητικά παπούτσια.

Σημειώνεται πως ο 45χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται καθώς το έχει επαναλάβει και στο παρελθόν, με την περιπέτεια του τότε να λήγει αισίως.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News