Έρευνες για τον αγνοούμενο Ιωάννη Κασσαπάκη

Ρέθυμνο
Έρευνες για τον αγνοούμενο Ιωάννη Κασσαπάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Χτενίζουν" κάθε σημείο αναζητώντας τον 45χρονο που εξαφανίστηκε

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι συγγενείς ενός 45χρονου Κρητικού, ο οποίος εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή από την περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Oι έρευνες συνεχίζονται για 45χρονο ωστόσο μέχρι στιγμής χωρίς αποτέελσμα.

Σύμφωνα με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, πρόκειται για τον Ιωάννη Κασσαπάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 13 Αυγούστου. «Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Ιωάννη Κασσαπάκη στις 16/8/2021 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε άμεση κινητοποίηση της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης “Θανάσης Μακρής”», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση.

Εικόνες από την έρευνα που πραγματοπιείται για τον 45χρονο:

Ο Ιωάννης Κασσαπάκης έχει ύψος 1,69 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε λευκή κοντομάνικη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και σκούρα αθλητικά παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News