Τροχαίο δυστύχημα στο Πάνορμο - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Χανιά
Τροχαίο δυστύχημα στο Πάνορμο - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο άνδρες εκτινάχθηκαν έξω από το όχημα και βρέθηκαν αιμόφυρτοι πάνω στο δρόμο, σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από το αυτοκίνητο

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 7 το πρωί ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος της ευθείας του Πανόρμου (μετά τα ξενοδοχεία), με θύμα έναν 44χρονο άνδρα που κατάγεται από χωριό του Μυλοποτάμου και τραυματία έναν 35χρονο από την ίδια περιοχή.  

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ο 44χρονος είχε κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη δεξιά, χτύπησε σε ένα τσιμεντένιο τοιχίο φρεατίου και στη συνέχεια αναποδογύρισε στη μέση δρόμου, με αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.  

Από την ανατροπή του οχήματος, οι δύο άνδρες -που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δεν φορούσαν προστατευτικές ζώνες- εκτινάχθηκαν έξω από το όχημα και βρέθηκαν αιμόφυρτοι πάνω στο δρόμο, σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από το αυτοκίνητο.  

Μάλιστα ήταν ευχής έργον που την στιγμή εκείνη ο ΒΟΑΚ δεν παρουσίαζε μεγάλη κίνηση οχημάτων, καθώς θα υπήρχε κίνδυνος παράσυρσης των δύο τραυματιών από διερχόμενο όχημα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή τον 44χρονο, δυστυχώς δεν καταφέραν αφού λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. Σε ότι αφορά στον 35χρονο συνεπιβάτη του οχήματος, εκείνος νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του στην χειρουργική κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.  

Μάλιστα ο ΒΟΑΚ στο ύψος Πανόρμου παρέμεινε κλειστός (και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) για παραπάνω από μισή ώρα, μέχρις ότου να απομακρυνθεί το αναποδογυρισμένο όχημα και να καθαριστεί πλήρως το οδόστρωμα από τα λάδια που είχαν πέσει.  

Την προανάκριση για το νέο αυτό δυστύχημα διεξάγουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. Πάντως από την παραμονή της Παναγίας μέχρι και σήμερα έχουν σημειωθεί συνολικά 6 τροχαία στους δρόμους της Κρήτης, με 3 νεκρούς και 9 τραυματίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News