Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου ο άνδρας που πυροβόλησε & σκότωσε την 46χρονη στο Λιμανάκι του Πανόρμου

Ρέθυμνο
Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου ο άνδρας που πυροβόλησε & σκότωσε την 46χρονη στο Λιμανάκι του Πανόρμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέθυμνο

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, διασωληνωμένος, μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα ο 49χρονος άνδρας, που νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Λιμανάκι του Πανόρμου, είχε πυροβολήσει πιθανότατα με κυνηγετική καραμπίνα μία 46χρονη γυναίκα, η οποία και κατέληξε.

Ο 49χρονος φερόμενος δράστης μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο όπλο στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και μετά από μία πολύωρη, κρίσιμη χειρουργική επέμβαση, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου για να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής στο Λιμανάκι του Πανόρμου, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 49χρονος άνδρας τη γυναίκα - με την οποία ερευνάται αν είχαν σχέση - έβγαλε όπλο και την πυροβόλησε.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε το ΕΚΑΒ στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο φερόμενος ως δράστης, που φαίνεται στο παρελθόν να έχει απασχολήσει τις αρχές, μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο, ενώ από το περιστατικό φέρεται να είναι τραυματισμένο και τρίτο άτομο, πιθανόν αλλοδαπός, ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News