Ρέθυμνο: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στο Λιμανάκι του Πανόρμου

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στο Λιμανάκι του Πανόρμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου - Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε

Αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 7:30 στο Λιμανάκι του Πανόρμου, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 49χρονος άνδρας πλησίασε μία γυναίκα - με την οποία ερευνάται αν είχαν σχέση - έβγαλε όπλο, - πιθανότατα κυνηγετική καραμπίνα - και την πυροβόλησε.

Πρόκειται για μία 46χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε αιμόφυρτη με τον ίδιο να τρέπεται σε φυγή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Πρόκειται για κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Μυλοποτάμου. 

Ο φερόμενος ως δράστης, που φαίνεται στο παρελθόν να έχει απασχολήσει τις αρχές, αυτοπυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, 

Υποβάλλεται σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο άνδρας που έχει βληθεί με κυνηγετική καραμπίνα - με την ίδια με την οποία πυροβόλησε και την 46χρονη γυναίκα, στο πρόσωπο, αυτή την ώρα χειρουργείται με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας τους και να τον κρατήσουν στη ζωή.

Από το περιστατικό φέρεται να είναι τραυματισμένο και τρίτο άτομο, πιθανόν αλλοδαπός, ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα κίνητρα του φερόμενου δράστη ερευνώνται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News