Αφιερωμένη στην Φορτέτζα η νέα έκθεση ζωγραφικής του Φρειδερίκου Ι. Φήταμ

Ρέθυμνο
Αφιερωμένη στην Φορτέτζα η νέα έκθεση ζωγραφικής του Φρειδερίκου Ι. Φήταμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έκθεση «FORTEZZA Φόρος Τιμής» θα παρουσιαστεί στο κοινό 6-23 Αυγούστου

Μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της για το φιλότεχνο κοινό του Ρεθύμνου στις 6 Αυγούστου στο κτίριο του Πυροβολικού στο ιστορικό φρούριο της Φορτέτζας.

Ο λόγος για την ατομική -αυτή την φορά- έκθεση του γνωστού Ρεθυμνιώτη καλλιτέχνη Φρειδερίκου Ι. Φήταμ, με τίτλο «FORTEZZA Φόρος Τιμής».

Γνωστός για το μοναδικό του ταλέντο στις τέχνες, ο Φρειδερίκος Φήταμ έχει παρουσιάσει τα εξαιρετικά δημιουργήματά του σε 23 συνολικά εκθέσεις, είτε ατομικές είτε ομαδικές.

Ο ίδιος μάλιστα σημειώνει χαρακτηριστικά πως «η τέχνη είναι η υπέρτατη μορφή επικοινωνίας. Αν καταφέρω να μεταφέρω στον θεατή την συγκίνηση που νιώθω προσπαθώντας να αποδώσω την θαυμαστή επίδραση του φωτός πάνω σε ένα τοπίο ή μια νεκρά φύση, τότε έχω επιτύχει. Αν όχι, έχω αποτύχει. Συνεπώς, ο τελικός κριτής είναι ο θεατής».

Η έκθεση -που θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως και τις 23 Αυγούστου- τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Ρεθύμνου, ενώ για την αποφυγή συνωστισμού δεν θα γίνουν εγκαίνια. 

Οι ώρες που η έκθεση θα παραμένει ανοικτή είναι από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News