Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο - 46χρονος δικυκλιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Ρέθυμνο
Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο - 46χρονος δικυκλιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Παλέ και κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο 

Νέα αιματοχυσία σημειώθηκε το μεσημέρι στους δρόμους της Κρήτης, με έναν άνδρα 46 ετών από το Ρέθυμνο αρχικά να τραυματίζεται σοβαρά και λίγο αργότερα να υποκύπτει στα βαρύτατα τραύματά του.  

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο Ρεθύμνου – Σπηλίου στο ύψος της Παλέ, κοντά στην ταβέρνα της περιοχής, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων.  

Το ένα όχημα ήταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 46χρονος Ρεθυμνιώτης και το άλλο ήταν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος επίσης Ρεθυμνιώτης.  

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Τροχαία Ρεθύμνου και στο ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου μετέφεραν τον βαρύτατα τραυματισμένο άνδρα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.  

Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του και να τον κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσηλευτικού ιδρύματος.  

Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, διερευνούν οι αξιωματικοί του τμήματος Τροχαίας Ρεθύμνου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News