Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο αύριο ο Β. Κικίλιας για την εντατικοποίηση της εμβολιαστικής κάλυψης

Στην ημερίδα συμμετέχουν αυτοδιοίκηση, επιστημονικό ιατρικό προσωπικό, καθηγητές πανεπιστημίου και μέλη της υγειονομικής κοινότητας, που θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν στην πανδημία

Στο Ρέθυμνο θα βρεθεί αύριο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με στόχο να μεταφέρει το μήνυμα για την ανάγκη εντατικοποίησης της εμβολιαστικής κάλυψης στην Κρήτη, καθώς επίσης θα έχει συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς τόσο της αυτοδιοίκησης όσο και της υγείας του Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ ημερίδα με θέμα «Η διαχείριση της νέας Υγειονομικής Κρίσης: Οι πολιτικές της υγείας, το παρόν, το μέλλον & η δυναμική» διοργανώνεται αύριο Πέμπτη, από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ρεθύμνης στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Στην ημερίδα η οποία ξεκινάει στις 18:30 συμμετέχουν αυτοδιοίκηση, επιστημονικό ιατρικό προσωπικό, καθηγητές πανεπιστημίου και μέλη της υγειονομικής κοινότητας, που θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν στην πανδημία, τρόπους αντιμετώπισης του ιού, θεραπείες, μέτρα προστασίας, ζητήματα για τον εμβολιασμό, καθώς επίσης και το ρόλο της αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση των αναγκών που έχει προκαλέσει η Πανδημία Covid - 19.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια