Ρέθυμνο

Στη «φάκα» άνδρας στο Ρέθυμνο, για 1 κιλό κάνναβης και 5 δενδρύλλια

Τα έκρυβε στο ποιμνιοστάσιο και σε ερειπωμένο κατάλυμα

Σε ερειπωμένο κατάλυμα και σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του έκρυβε χίλια εκατό πενήντα τρία γραμμάρια κάνναβης, 135 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων και πέντε δενδρύλλια κάνναβης, άνδρας σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου.

Ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής συνελήφθη, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Κατασχέθηκαν πάνω από ένα (1) κιλό κάνναβης και 5 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (25.06.2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, από αστυνομικούς το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (25.06.2021) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία του ημεδαπού σε ερειπωμένο κατάλυμα το οποίο χρησιμοποιούσε για απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα) και σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χίλια εκατό πενήντα τρία ( 1.153) γραμμάρια κάνναβης, 135 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων και πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια