Ρέθυμνο: Του «φόρεσαν» χειροπέδες για όπλο & φυσίγγια

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Του «φόρεσαν» χειροπέδες για όπλο & φυσίγγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων στο Ρέθυμνο Κατασχέθηκε πιστόλι και φυσίγγια

Μετά από έρευνα στο σπίτι άνδρα ελληνικής καταγωγής σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με φυσίγγια.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Η προανάκριση διενεργείται το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος  της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Συνελήφθη, χθες (24.05.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ημεδαπός κατηγορούμενος  για παραβάσεις την Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες (24.06.2021)το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με φυσίγγια. 

Η προανάκριση διενεργείται το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος  της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News